Mások írták

Mások írták

Néhány vélemény

Kedves László!
 
Köszönettel tartozunk Önnek, mert a "családra szabott" idegenvezetés nagyon kedves gesztus volt, és hálásak vagyunk, hogy ilyen rugalmasan tudott hozzánk igazodni. Tényleg nagy élmény volt a városnézés, és egybehangzó óhaj itthon, hogy látogassunk vissza:)))) biztos, hogy jelentkezünk még! Örömmel meséltük a barátoknak és ajánlottuk más családoknak is az Ön szakszerű és lelkes idegenvezetését. Remélem mihamarabb lehetőségünk lesz újra találkozni! Kívánunk jó egészséget!

Üdvözlettel:

Petrovszki Ágnes

Budapest
2020. október 25.

Kedves László!
 
„Még egyszer szeretném megköszönni Önnek azt a csodálatos napot amit együtt töltöttünk július 26-án vasárnap Győrben! További munkájához erőt egészséget kívánok a magam és a csoportom nevében! Azt hiszem sikerült elérnie hogy a csoport máris újra szeretne Győrbe utazni és várjuk a mielőbbi találkozást! Azt kérdezgették tőlem: „Hogy tud egy ember ennyi mindent oly csodálatosan előadni, hogy ne untassa a hallgatóit?” Minden jót kívánok és nagyon köszönöm!

Tisztelettel:
Táskai Istvánné Ica Nyugdíjasok Kaposvár- Kaposfüredi Egyesülete 2020.07.26

Kedves László!
 
„Köszönöm az élvezetes, kiváló idegenvezetést! Élmény volt ez a győri séta! Szinte azt éreztem, hogy nekem csomagolnom kell és költözni Győrbe! Nagyon szép, hangulatos, élhető város! Továbbiakban is érdeklődő csoportokat kívánok!

Urbán Ilona
Jászberény (Panoráma Tourist szervezésében)
2019.06.16

Kedves Tóth László Úr!

Hálás vagyok a sorsnak hogy összehozott Önnel! Köszönöm a nagyszerű, figyelmes győri idegenvezetését és azt a sok információt, melyet megosztott velünk a város múltjáról és jelenéről. Jól sikerült  a bécsi illetve pozsonyi programunk is. Köszönöm szépen mégegyszer a kitűnő győri idegenvezetést, és a bécsi illetve pozsonyi idegenvezetőkre vonatkozó javaslatát (Bartek-Rhomberg Adrienn és Korpás Árpád), ez nekünk nagyon nagy segítséget jelentett. Környezetemben az egyesületi elnököknek javasolni fogom a győri illetve a szigetközi kirándulást az Őn vezetésével.
Szép élményekkel gazdagodva tértünk haza, szeretettel gondolunk Önre és kedves idegenvezető barátaira!


Hálás szeretettel üdvözlöm Szegedről :

Szentandrási Lajosné dr.
Szeged Megyei Jogú Város
Nyugdíjas Egyesülete elnöke
2018.augusztus 27.

Kedves László!
 
Csoportunk  egybehangzó  véleménye,  hogy  egy nagyon színvonalas,  érdekes  bemutatást  kaptunk Győr városáról, mindenki  azt mondta, szívesen visszatér, mert ez a város  igazi  gyöngyszem  az országban.
Köszönjük, hogy  együtt lehettünk!  Mindenkit megnyert  az előadásával, szép  emlékeket  kaptunk.
Ha bármikor  Győrbe megyünk,  jelentkezünk!!  Mindenkinek ajánlani fogom, hogy tudok egy jó  idegenvezetőt!!!
További jó  csoportokat,  élvezetes  munkát kívánok!
 
Üdvözlettel:  Herczeg Imréné Kecelről
2018.június 5.

Kedves László!

Nagyon szép két napot töltöttünk Önnel Győrben! Mint matekos nem vagyok a szavak embere, az Ön ajánlatai és információi tették lehetővé, hogy ez a találkozónk is emlékezetessé vált.Mindnyájunk nevében köszönöm a profi vezetést! Mint vállalkozónak köszönöm, hogy többet ad a vendégeinek, mint amire számítanak. Így tud sok- sok embert magához vonzani, folyamatosan sikeressé válni. Természetesen ajánlani fogom mindazoknak, akik idegenvezetést igényelnek.

Jó munkát,szép őszi időjárást kívánok további áldásos tevékenységéhez: Ildikó

2016.08.27.

Kedves László!

Ön az idegenvezetés megtestesítője, mintaképe ! Önnek ezt a "mesterséget" oktatni kellene, mert a maga idegenvezetése már művészetnek mondható. A rendkívül magasszintü és sokoldalu felkészültsége, a stílusa, a színes előadásmódja, a szervezőkészsége és figyelmessége szinte páratlan.

Mi, Rába-vidéki szlovén nyugdíjasok köszönjük ezt a rendkívül élvezetes és érdekes győri idegenvezetést, ami által csodálatos élményekkel térhettünk haza. Ezt a véleményünket másokkal is megosztjuk.

Őszintén szólva, kalapot emelünk Ön előtt!

Üdvözlettel,

Fodor Lászlóné, elnök

Rába - Vidéki Szlovén Nyugdíjas Egyesület

Szentgotthárd

2016.06.07
 
Kedves Laci!

Nagyon-nagyon imádták a városnézést és a te lexikai tudásodat!!! A napos idő még ráadás volt, úgy hogy nagy megelégedettséggel tért haza mindenki Jászberénybe.
Természetesen ajánlani foglak mindenkinek és ha Győr, Sopron, Kőszeg stb. városnézést tervezek, csak hozzád fordulok újra!!

Minden jót kívánok én is neked, főleg sok utast, de a legfontosabb, hogy legyen egészséged még nagyon sokáig az idegenvezetéshez! :)

Üdvözlettel!

Juhász Magdi
Panoráma Tourist Kft.
Jászberény
 
2016.05.02.

Kedves László!

Ezúton is szeretném megköszönni azt a csodásan megszervezett napot, amit nekünk összeállított (Győr, Szigetköz). Öröm volt hallgatni Önt és éreztük, hogy egy nagy tudású, sok ismerettel rendelkező idegenvezetőt sikerült találnom, aki szívvel-lélekkel végzi a dolgát! Ha tehetné minden ismeretet átadna rövid idő alatt.
Még egyszer mindent köszönünk mi esztergomiak!
 
Üdv.
 
Borovszki Marcsi
 
2015.12.30.

Kedves Laci!
 
Nagyon kellemes napunk volt! Számomra is ismeretlen volt amit bejártunk. Győrben már kétszer előfordultam, de nem városnéző céllal. Győr nagyon tetszett, na és a Szigetköz is.
Köszönet a szép napért! Ha legközelebb is arra kóválygunk, bizonyos, hogy igénybe vesszük a szolgáltatásaidat!
Barátsággal,
 
Káplár Béla
Nagykáta
 
2015. augusztus 15.

https://www.facebook.com/idegenvezetesgyor